Counter

- Morten

Gå til indhold

Hoved menu:

Historie

JUST Racing Sports har sine rødder helt tilbage i 2004 hvor Ib Justesen overtog importen af Denicol Olie Produkter til Danmark og Norge. Ib havde dengang brugt Denicol´s produkter i mange år gennem hans egen motocross karriere, og hans sønner Simon og Morten der også kørte motocross, så derfor vidste han hvilken kvalitet Denicol står for.

I 2004 fik vi også importen af et nyt produkt fra Australien. Dette var Motominder Timetællere som gør at man kan se nøjagtig hvor mange timer hvilken som helst benzinmotor har kørt siden Motominderen blev monteret.
Disse 2 produkter var de eneste firmaet importerede i en årrække, men i 2010 fik vi øjnene op for et nyt spændende produkt fra USA nemlig Eks Brand Briller. At dømme ud fra forskellige anmeldelser var dette virkelig et kvalitetsprodukt, som vi derfor valgte at importere hjem til Danmark.

Visionen for JUST Racing Sports er at levere kvalitets-produkter til de Danske ekstrem sportsgrene. Køber man et produkt fra JUST Racing Sports skal man ikke være i tvivl om ydelsen og holdbarheden, da vi kun sælger produkter vi kan stå inde for og selv benytter i vores egen sportsgren motocross.

JUST Racing Sports - Riding-Racing-Living
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu