Counter

BESTEMMELSER - Morten

Gå til indhold

Hoved menu:

Sådan gør du
1. Kig rundt på hjemmesiden og find de produkter du vil købe. Læg produkter i din kurv ved at trykke buy.
2. Når du har lagt alle de produkter i kurven du vil købe fortsætter du til kassen hvor du indtaster de nødvendige personlige oplysninger (OBS varerne betales ikke her)
3. Når du trykker send modtager vi en email med din ordre som behandles.
4. Du modtager herefter en ordrebekræftelse som betales ved bankoverførsel.
5. Når betalingen er registreret afsendes pakken.
6. Du modtager pakken med alle dine nye fede produkter fra JUST Racing Sports.
GENERELT
1. Handelsbetingelserne bør læses grundigt igennem, inden godkendelse af en eventuel ordrebekræftelse.
2. Standard handelsbetingelserne indeholder de bestemmelser som er gældende for alle aftaler, tilbud, salg og leverancer af produkter og serviceydelser, indgået mellem JUST Racing Sports og kunden, medmindre de er specifikt undtaget ved en skriftlig aftale.

ORDREBEKRÆFTELSE
1. Ordrebekræftelsen fremsendes til kunden.
2. Tilbuddet og ordrebekræftelsen indeholder specifikationer for, hvad ordren omfatter.
3. Ordrebekræftelsen kan kunden få genudsendt elektronisk, hvis den skulle bortkomme. Kontakt os på mmj@jrsmx.dk

BETALINGSBETINGELSER
1. Alle priser fremgår af den til enhver tid gældende prisliste eller af et konkret tilbud udarbejdet individuelt mellem kunden og JUST Racing Sports. Alle priser angives i danske kroner og er incl. moms, med mindre andet er anført.Der tages forbehold for ændringer i moms, skatter, afgifter, udsolgte varer, samt trykfejl eller ændringer i brochurer, skriftlige tilbud og øvrigt salgsmateriale.
2. Betaling kan ske via bankoverførsel.
3. Eventuel gebyr for betaling afholdes af kunden.
FRAGT
1. Der pålægges fragt afhængigt af leveringsmåde samt på hvilket tidspunkt på dagen ordren lægges. Den præcise fragt vil altid oplyses på ordrebekræftelse inden ordren afsendes.
2. Ordren sendes inden for 1-3 dage efter betalingen for ordren er registreret.
3. Ca fragtpriser med Post DK:
                   Pris afhentet på posthus:  65 kr incl moms
                   Leveret på adressen: 85 kr. incl moms.
Over 5 kg. sendes med Danske fragtmænd og følger gældende dagspris.
Eks. 5-10 kg. : 95 kr. incl moms.
REKLAMATION
1. Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.
FORTRYDELSESRET
1. JUST Racing Sports bytter ikke returvarer til andre varer eller størrelser - Men pengene gives retur.
2. Skulle en vare ikke leve op til forventningerne, har kunden 14 dages fortrydelsesret, fra den dag kunden modtager varen.
3. Varen skal leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde. (vedrørende originalemballage se nedenfor).
4. Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på nedestående adresse.
5. Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.
6. Retur fragten betales af kunden selv.
ORIGINALEMBALLAGE
1. Ved køb af Tøj eller Motocross udstyr er den intakte original emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.
Ved reklamation eller fortrydelse retuneres varen til nedestående adresse.
JUST Racing Sports
Teglgårdvej 22
9500 Hobro
TIDSFRIST
1. JUST Racing Sports tilstræber, at kundens ordre leveres indenfor ca. 1-4 hverdage, afhængig af ordrens størrelse.
2. Kunden er forpligtiget til hurtigst muligt, at besvare breve eller e-mail fra JUST Racing Sports. Svartiden bør ikke overstige 24 timer, hvis henvendelsen er modtaget senest 2 hverdage før weekenden. En eventuel lang svar tid fra kunden, der bevirker at JUST Racing Sports ikke kan levere ordren inden for den oplyste tidsfrist, kan ikke lægges JUST Racing Sports til last, eller gøres til genstand for indsigelser, prisnedsættelse eller lignende. Medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.
3. Enhver ordre hos JUST Racing Sports modtages under forbehold af force majeure, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger, ildebrand, beskadigelse af JUST Racing Sports udstyr, vores leverandørers produktionsapparat eller ved enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser JUST Racing Sports muligheder for at levere. Medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.
4. JUST Racing Sports har i tilfælde af force majeure valget imellem at hæve handlen eller en del af denne eller at levere så snart hindringen for normal levering er bortfaldet. JUST Racing Sports er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering. Medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.
FAKTURERING
1. Faktura vil blive fremsendt til kundens E-mail.
TAVSHEDSPLIGT
1. JUST Racing Sports personale og leverandører skal iagttage ubetinget tavshed med hensyn til oplysninger vedrørende kundens forhold, som de eventuelt får kendskab til i forbindelse med køb af produkter.
PERSONDATAPOLITIK
1. JUST Racing Sports, bruger ikke cookies til andvendelse af personlige data.
2. Følgende informationer indtastet vedr. et køb på JUST Racing Sports, gemmes i vores database(navn, adresse, e-mail og telefon nr), med henblik på levering af ordre og elektronisk genudsendelse af ordrebekræftelse hvis kunden skulle miste sin.
3. Personlige data opbevares ikke krypteret i databasen
4. Personlige data transmitteres ikke krypteret til JUST Racing Sports.
5. Alle registrerede informationer opbevares i 5år, ifølge bogføringsloven.
6. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Personaleloven.
7. JUST Racing Sports er ansvarlig for alt data.
ÆNDRINGER I HANDELSBETINGELSER
1. JUST Racing Sports forbeholder sig ret til en hver tid, at ændre indholdet af standard handelsbetingelserne uden forudgående varsel.
2. Standard handelsbetingelserne er gældende for handelsvilkår mellem JUST Racing Sports og dens kunder.
3. Ændringer i ovenstående handelsbetingelser og priser vil blive offentliggjort på JUST Racing Sports hjemmeside.
Adresse og CVR.nr
Just Racing Sports
Teglgaardsvej 22
Hersom
9500 Hobro
CVR-nr.: 84661619
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu